LISTA SERVICII

Amenajari interioare

Tot procesul de transformare a unui spatiu gol sau nepotrivit pentru cerintele dumneavoastra, intr-un spatiu confortabil, si cu un design nou.

In domeniul amenajarilor interioare , compania noastra va ofera urmatoarele servicii: de la gleturi, zugraveli interioare, zugraveli exterioare, placari gresie si faianta, scafe, pereti despartitori, montaj sau reconditionat parchet, la aer conditionat instalatii sanitare si electrice, pana la tamplarie PVC sau Aluminiu.

Suntem specializati in amenajari interioare apartamente, birouri, spatii comerciale, vile si case si amenajari interioare de orice tip.

Montaj rigips

Montam rigips in orice tip de spatiu pornind de la amenajarea camerelor de locuit, a spatiilor de birouri, putand fi de asemenea folosit inclusiv pentru subsoluri sau poduri.

Serviciile pe care le oferim in domeniul montajului de rigips sunt urmatoarele: montaj tavane din rigips pe structuri metalice sau din lemn, montaj tavane din lamele de aluminiu si tavane minerale casetate, montaj pereti de compartimentare, placare cu rigips a peretilor din beton sau caramida, Montaj scafe din rigips

Montaj parchet

Montaj parchet sau reconditionat parchet lemn masiv - Compania noastra va ofera urmatoarele servicii in acest domeniu: montaj parchet masiv, montaj parchet stratificat, montaj parchet laminat, raschetare parchet masiv, reconditionare parchet masiv, finisaje lac parchet masiv, finisaj ulei parchet masiv,reparatii parchet masiv, reparatii pardoseli din lemn.

Instalatii electrice

Compania noastra va ofera urmatoarele servicii in acest domeniu:

Proiectarea, executarea si montarea de instalatii electrice pentru locuinte civile, apartamente, spatii de birouri, terenuri de sport, hale industriale si pentru blocuri de locuinte.

Repararea instalatiilor electrice defecte.

Realizarea de instalatii si circuite suplimentare pentru echipamente electrice precum aer conditionat, masini de spalat, plite sau boilere.

Realizarea de prize de impamantare, alaturi de fisa de masurare.

Realizarea de sisteme de iluminare automatizate pentru zone cu acces dificil cum ar fi pivinte, scara unui bloc sau boxa unui bloc.

Amenajari exterioare

Lucrari de finisaje exterioare ale imobilelor cat si lucrari de peisagistica: alei, trotuare, imprejmuiri cu garduri.

Tencuieli exterioare, aplicat polistiren, aplicat vopsele decorative si lavabile de exterior, placari fatade cu piatra, termoizolatii exterioare, hidroizolatii terase, etc.

Alte Servicii